Kasut Kesihatan MediFeet Terbaik

Kasut Kesihatan MediFeet Terbaik

“Kasut kesihatan MediFeet terbaik daripada Eimanazz Medic? Apa kelebihan kasut kesihatan MediFeet ini sebenarnya? Sebelum ni, macam pernah dengar juga tentang kasut kesihatan MediFeet ini. Tetapi, di mana saya boleh dapatkannya ya?” Jika anda seorang yang gemarkan penjagaan kesihatan dan keselesaan diri, maka persoalan-persoalan sebegini pasti akan bermain di fikiran anda. Namun, anda tidak perlu …

Kasut kesihatan untuk lelaki

Kasut Kesihatan untuk Lelaki

Ramai tak ‘Kaum Adam’ di sini yang kakinya selalu melecet? Nak bekerja, tetapi kaki sentiasa berasa sakit dan tidak selesa? Pasti perkara tersebut amat menganggu kerja harian anda kan? Haaa, itu bermakna, anda perlu mendapatkan kasut kesihatan terbaik untuk para lelaki yang Sis Min akan kongsikan pada hari ini. Al-maklumlah, kasut juga merupakan perkara yang …

Kasut Kesihatan Untuk Wanita

Kasut Kesihatan untuk Wanita

Berfungsi sebagai pelindung kaki, meningkatkan kesihatan dan memberikan keselesaan dalam melakukan aktiviti seharian, itulah antara kepentingan pemilihan kasut untuk golongan wanita. Untuk pengetahuan anda semua, sejak tahun 2018, hampir 80% rakyat Malaysia mengalami masalah melibatkan bahagian kaki. Hal tersebut turut dinyatakan oleh Pakar Ortotik Pusat Rehabilitasi Antarabangsa Sunfeet, Petaling Jaya, Datuk Dr Edmund Lee. Disebabkan …

Tips Tudung Terletak Elok

Tips Tudung Terletak Elok & On Point Ikut Bentuk Muka

Pagi raya merupakan waktu struggle untuk wanita berhijab. Mood raya boleh musnah hanya disebabkan tudung yang tak terletak elok tau! Bukan itu sahaja, kadang time pagi raya sudah terletak elok tudungnya… Tapi, sampai sahaja nak beraya ke rumah yang ketiga, tudung pun seperti ditiup angin taufan! Tapi jangan risau, sebab Sis Min faham sangat perasaan …

Petua Elakkan Kaki Melecet

Petua Elakkan Kaki Melecet | Tak Perlu Gigit Kasut Lagi!

Pernahkah anda berasa teruja untuk memakai kasut baru, tapi pada masa yang sama, rasa takut kaki akan melecet? Jangan risau, Sis Min akan kongsikan petua elakkan kaki melecet pada hari pertama menggunakan kasut baru. Lepas ini, tak perlu gigit kasut lagi dah! 1. Plaster | Petua Elakkan Kaki Melecet Sis Min yakin ramai sudah gunakan …

Koleksi Khas Harry Potter X Ariani

Koleksi Khas Harry Potter X Ariani Bersama Warner Bros

Avada Kedavra! Ada peminat Harry Potter di sini? Sis Min ada berita baik untuk peminat Harry Potter. Jenama fesyen tudung terkenal, Galeri Ariani, telah melancarkan koleksi khas edisi terhad Harry Potter X Ariani dengan kerjasama bersama Warner Bros. Koleksi ini dilancarkan untuk menyambut ulang tahun filem Harry Potter and The Sorcerer’s Stone ke-20. Berinspirasikan Wizarding …

Cara Pakai Tudung Ikut Bentuk Muka

Cara Pakai Tudung Ikut Bentuk Muka | Sesuai atau Tidak?

“Kenapa bila aku pakai tudung ni, muka aku jadi tak lawa?” “Kenapa kau pakai shawl ni senang bentuk tapi, bila aku pakai susah nak bentuk?” Mesti ramai yang mengalami masalah sebegini, kan? Sis Min nak beritahu bahawa bukan semua bentuk muka sesuai memakai semua jenis tudung. Jadi, kali ini Sis Min nak kongsikan cara pakai …

Tips Pilih Warna Tudung Ikut Tona Kulit

Tips Pilih Warna Tudung Ikut Tona Kulit untuk Wanita Berhijab

Tahukah anda bahawa salah pilih warna tudung boleh menyebabkan kulit wajah kelihatan kusam dan pucat? Kepada para wanita yang berhijab, pemilihan warna tudung menjadi faktor utama untuk menyerlahkan keserian wajah. Oleh itu, mari Sis Min kongsikan beberapa tips pilih warna tudung ikut tona kulit. Sebelum anda memilih warna tudung, anda perlu kenal pasti terlebih dahulu …

Fesyen Song Hye Kyo dalam Now, We Are Breaking Up

Fesyen Song Hye Kyo dalam Now We Are Breaking Up

Apabila sebut sahaja mengenai drama Korea, Sis Min pasti ramai yang terfikir mengenai makanan terutama Korean street food yang menjadi kegilaan ramai. Umum mengetahui, bukan sahaja makanan Korea yang menjadi kegilaan ramai, malahan fesyen Korea juga sudah menjadi satu trend dalam kalangan anak muda di Malaysia. Oleh itu, Sis Min nak berkongsi mengenai fesyen Song …

Guna Skirt Extender Muslimah

Guna Skirt Extender Muslimah

Teringin nak pakai baju yang labuh menutupi punggung? Tapi, hanya ada baju yang pendek? Seluar juga ketat di bahagian punggung? Baju anda dah singkat? Jangan risau! Guna skirt extender Muslimah dapat menyelesaikan masalah! Kini, di pasaran sudah banyak menjual pelbagai jenis skirt extender yang diperbuat daripada pelbagai jenis material. Ada yang jenis jersi, cotton dan …