Islamic Cartoon for Kids

Islamic Cartoon for Kids

Islamic cartoon for kids sememangnya menjadi pilihan ibu bapa untuk anak-anak kecil yang mula meningkat usia. Ibu bapa memainkan peranan penting dalam memantau setiap aktiviti anak-anak. Apa itu Durioo+? | Islamic Cartoon For Kids Durioo+ merupakan sebuah platform selamat untuk kanak-kanak Islam. Hal ini kerana, kandungan konten di dalam Durioo+ terdiri daripada konten yang mempunyai …

Art and crafts tadika

Art and Crafts Tadika

Art and crafts tadika sememangnya sangat berguna untuk kanak-kanak yang menginginkan aktiviti menarik dan berfaedah. Dalam hal ini, art and crafts ini juga dapat menyerlahkan kreativiti anak-anak sejak dari kecil. Oleh itu, art and crafts tadika ini dapat membantu merealisasikan kreativiti tersebut. Terdapat pelbagai jenis art and crafts tadika yang ditawarkan di KidsterActive. Kepada ibu …

Kids entertainment for parties

Kids Entertainment for Parties

Kids entertainment for parties sangatlah disarankan bagi ibu bapa yang tinggal di kawasan Klang Valley yang mempunyai anak berusia 3–12 tahun. Sis Min yakin, mesti anda tengah buntu memikirkan apa aktiviti yang boleh dilakukan untuk parti hari jadi anak-anak. Ibu bapa inginkan aktiviti yang menarik untuk anak-anak terokai di parti hari jadi? Sis Min ada …

Sewa Maskot Didi & Friends

Sewa Maskot Didi & Friends

Sewa maskot Didi & Friends sememangnya boleh dijadikan tarikan dalam pelbagai acara yang dianjurkan, terutamanya yang melibatkan kehadiran kanak-kanak. Sis Min ada berita baik buat anda yang mengendalikan bahagian pengurusan sumber manusia, mana-mana syarikat atau pusat beli-belah yang berada di Malaysia mahupun di Brunei. Sekiranya anda menginginkan sesuatu tarikan istimewa untuk event yang akan berlangsung, …

Neelofa Tunjuk Gambar Bilal

Seronoknya rakyat Malaysia bila Neelofa tunjuk gambar Bilal anakanda beliau bersama PU Hariz. Sejak kelahiran Bilal pada 29 Januari 2022, Neelofa dan suaminya belum memperlihatkan wajah anak mereka di media sosial. Rata-rata pelbagai komen disuarakan oleh pengguna Internet di Malaysia. Ada yang tak sabar menunggu Neelofa tunjuk gambar bayi. “Mak cantik, ayah hensem. Mesti comel.” …

Kasut Kesihatan MediFeet Terbaik

Kasut Kesihatan MediFeet Terbaik

“Kasut kesihatan MediFeet terbaik daripada Eimanazz Medic? Apa kelebihan kasut kesihatan MediFeet ini sebenarnya? Sebelum ni, macam pernah dengar juga tentang kasut kesihatan MediFeet ini. Tetapi, di mana saya boleh dapatkannya ya?” Jika anda seorang yang gemarkan penjagaan kesihatan dan keselesaan diri, maka persoalan-persoalan sebegini pasti akan bermain di fikiran anda. Namun, anda tidak perlu …

Kasut kesihatan untuk lelaki

Kasut Kesihatan untuk Lelaki

Ramai tak ‘Kaum Adam’ di sini yang kakinya selalu melecet? Nak bekerja, tetapi kaki sentiasa berasa sakit dan tidak selesa? Pasti perkara tersebut amat menganggu kerja harian anda kan? Haaa, itu bermakna, anda perlu mendapatkan kasut kesihatan terbaik untuk para lelaki yang Sis Min akan kongsikan pada hari ini. Al-maklumlah, kasut juga merupakan perkara yang …

Kasut Kesihatan Untuk Wanita

Kasut Kesihatan untuk Wanita

Berfungsi sebagai pelindung kaki, meningkatkan kesihatan dan memberikan keselesaan dalam melakukan aktiviti seharian, itulah antara kepentingan pemilihan kasut untuk golongan wanita. Untuk pengetahuan anda semua, sejak tahun 2018, hampir 80% rakyat Malaysia mengalami masalah melibatkan bahagian kaki. Hal tersebut turut dinyatakan oleh Pakar Ortotik Pusat Rehabilitasi Antarabangsa Sunfeet, Petaling Jaya, Datuk Dr Edmund Lee. Disebabkan …

tadika terbaik di gua musang

Tadika Terbaik di Gua Musang | Pilihan Terbaik Untuk Anak Anda

Hmm… Sis Min selalu dengar ada ibu bapa mengeluh apabila tiba masa untuk memilih tempat bagi memulakan pendidikan prasekolah anak-anak mereka. Hal ini kerana, ramai ibu bapa berfikir bahawa tadika terbaik hanya terdapat di bandar-bandar besar. Misalnya di Kelantan, ibu bapa pasti menyangka bahawa tadika terbaik hanya terdapat di bandar-bandar utama seperti Kota Bharu semata. …

Tadika Terbaik Jitra Kedah

Tadika Terbaik Jitra Kedah | Anda Perlu Tahu!

Tahun baru tinggal beberapa bulan saja lagi … Pasti ibu bapa di Jitra, Kedah, sudah mula mencari tadika untuk daftarkan anak-anak kan? Orang utara dah jumpa belum tadika terbaik di Jitra, Kedah tu? Jika anak-anak sudah mencecah usia 4 tahun, kebanyakan ibu bapa pasti nakkan tadika paling awesome untuk mereka. Tadika yang berprestasi cemerlang dan …