Drama Twenty-Five, Twenty-One

Drama Twenty-Five Twenty-One | Drama Korea Terbaharu

Drama Twenty-Five, Twenty-One merupakan drama Korea terbaharu dalam bulan Februari. Hal ini dikatakan demikian kerana, drama ini telah ditayangkan pada 12 Februari 2022 dan dipercayai akan tamat pada 3 April 2022. Ada sesiapa yang dah tengok drama ini? Jika ada sesiapa yang belum tengok drama ini, Sis Min nak kongsikan beberapa perihal menarik mengenai drama …

Suami Stress Pendapatan Isteri Lebih

Suami Stress Pendapatan Isteri Lebih Tinggi

Suami mempunyai tanggungjawab yang berat dalam menyara keluarga. Suami merupakan insan yang membanting tulang empat keratnya untuk memberi nafkah kepada keluarga. Baru-baru ini, Sis Min ada terbaca satu hantaran daripada Public Health Malaysia (PHM) di laman Facebook yang mengatakan bahawa suami stress pendapatan isteri lebih tinggi. Sama ada kenyataan ini betul atau tidak, mari teruskan …

Senarai Drama Korea Terbaharu Februari 2022

Senarai Drama Korea Terbaharu Februari 2022

Berita gembira untuk peminat drama Korea! Hari ini, Sis Min nak kongsikan senarai drama Korea Terbaharu Februari 2022 kepada anda! Anda semua mesti teruja nak tahu drama apa yang akan ditayangkan pada bulan Februari ini kan? Mari teruskan membaca untuk ketahui lebih lanjut. Walaupun sudah masuk pertengahan bulan Februari 2022, drama Korea masih lagi menjadi …

Sinopsis All of Us Are Dead

Sinopsis All of Us Are Dead | Adaptasi Webtoon

Annyeonghaseyo! Ada sesiapa peminat drama Korea yang dah tengok cerita All of Us Are Dead? Seronok dan mengujakan apabila menonton drama ini! Mana tidaknya, setiap kali zombie muncul dan mengejar, Sis Min pun turut terjerit kerana takut, teruja, dan marah! Pelbagai ekspresi ditunjukkan sewaktu menonton drama ini. Bagi yang belum tengok drama ini, mari layan …

Fesyen Song Hye Kyo dalam Now, We Are Breaking Up

Fesyen Song Hye Kyo dalam Now We Are Breaking Up

Apabila sebut sahaja mengenai drama Korea, Sis Min pasti ramai yang terfikir mengenai makanan terutama Korean street food yang menjadi kegilaan ramai. Umum mengetahui, bukan sahaja makanan Korea yang menjadi kegilaan ramai, malahan fesyen Korea juga sudah menjadi satu trend dalam kalangan anak muda di Malaysia. Oleh itu, Sis Min nak berkongsi mengenai fesyen Song …

Park Shin Hye Kahwin

Park Shin Hye Kahwin – Baby Bump Kelihatan!

Baru-baru ini, berita mengenai Park Shin Hye kahwin sedang hangat diperkatakan di media sosial. Rata-rata netizen terharu dan teruja melihat perkahwinan pelakon wanita Korea popular tersebut. Park Shin Hye berkahwin dengan lelaki pilihan hatinya, iaitu Choi Tae Joon yang juga merupakan seorang pelakon. Bagai pinang dibelah dua! Sama cantik dan sama padan. Majlis perkahwinan mereka …

Sinopsis Snowdrop Drama Korea

Sinopsis Snowdrop Drama Korea – Jisoo dan Jung Hae In

Kita sudah pun melangkah ke tahun baharu, tahun 2022. Ini bermakna banyak drama dan movie yang baharu akan ditayangkan. Drama baharu yang Sis Min maksudkan adalah drama Korea, iaitu Snowdrop. Agak-agaknya, menarik tak drama ini? Nak tahu menarik atau tidak, mari baca sinopsis Snowdrop drama Korea ini. Drama ini juga pernah mendapat petisyen tandatangan sebanyak …

10 Drama Korea yang Mendapat Rating Tertinggi

10 Drama Korea yang Mendapat Rating Tertinggi

Terdapat 10 drama Korea yang mendapat rating tertinggi di TV kabel menurut Nielsen sebagaimana yang terdapat dalam laman web allkpop. Mari teruskan membaca perkongsian ini untuk ketahui sama ada drama kegemaran anda tersenarai ataupun tidak. #1 Mr. Queen Antara 10 drama Korea yang mendapat rating tertinggi dalam TvN ialah Mr. Queen. Drama ini mendapat rating …

Gaun Pengantin Paling Mahal di Dunia

Gaun Pengantin Paling Mahal di Dunia

Setiap wanita pasti mempunyai keinginan untuk memakai gaun pengantin pada majlis perkahwinannya. Tahukah anda bahawa gaun pengantin agak mahal harganya? Anda tahu tak bahawa selebriti luar negara pernah memakai gaun pengantin paling mahal di dunia? Mari teruskan membaca perkongsian ini. Melalui pembacaan Sis Min, terdapat 10 selebriti luar negara yang memakai gaun mahal pada majlis …

Fungsi dan Kegunaan Telegram

Fungsi dan Kegunaan Telegram yang Ramai Tak Tahu

Mungkin masih ramai yang tidak tahu bahawa aplikasi Telegram ini mempunyai fungsi yang lebih banyak berbanding WhatsApp. Jika anda tahu mengenai fungsi dan kegunaan Telegram, sudah pasti anda akan menggunakannya lebih banyak berbanding WhatsApp. Kebiasaannya, pengguna Telegram mesti tahu fungsi Telegram seperti PandaiBot dan PDF Bot, kan? Tapi, tahukah anda bahawa Telegram ini mempunyai lebih …