Tips Temuduga Perempuan

Tips Temu Duga Perempuan

Hey ladies! Mesti ada yang tercari-cari tips pemilihan baju untuk temu duga, kan? Selalu baca blog mesti ada kriteria temu duga untuk lelaki, tapi kurang untuk perempuan. Jadi, kali ini Sis Min nak kongsikan beberapa tips temu duga perempuan. Sewaktu temu duga berlangsung, bukan sahaja dilihat pada communication skill tetapi dilihat juga pada cara pemakaian …

dalgona candy

How to Make Dalgona Candy Viral: Squid Game

Netflix’s new drama series ‘Squid Game’, which is now airing across the globe, has created many trends. Squid Game, Netflix’s viral serial drama, has made Dalgona candy a huge boost in popularity all over the world. The Dalgona candy has become a viral sensation on Tik Tok, Instagram, Facebook, and other social media platforms. What …

klinik gigi shah alam terbaik featured

Klinik Gigi Shah Alam Terbaik – Klinik VADC

Siapa yang duduk di area Shah Alam dah boleh mula Google klinik gigi Shah Alam terbaik lah. Terutamanya untuk hal – hal gigi yang dah tertunda lebih setahun semenjak bermulanya zaman Covid ni. Bukannya apa, selepas pengumuman penting oleh Perdana Menteri pada petang Ahad 10 Oktober 2021, rakyat Malaysia dah boleh mula menarik nafas lega. …

Adab Membaca Al Quran

Adab Membaca Al Quran

Kita semua tahu Al Quran adalah mukjizat suci yang diturunkan kepada seluruh umat Islam dan sebagai insan kita perlu tahu tentang Adab membaca Al Quran. Mendengar dan menghayati ayat Al-Quran dapat memberi banyak pahala apatah lagi jika kita membacanya sahaja. Sis Min pernah membaca satu post daripada Beana Home Quran, Dapatkan Ketenangan Jiwa Melalui Persahabatan …

HARGA CABUT GIGI DI KLINIK SWASTA

Dengar-dengar harga cabut gigi di klinik swasta lebih mahal berbanding di klinik kerajaan. Sis pasti mesti ramai yang dah buat perbandingan harga rawatan gigi di klinik pergigian. Disebabkan subsidi kerajaan, harga rawatan di klinik pergigian kerajaan jauh lebih murah berbanding dengan klinik swasta. Tapi tu lah, sejak masuk era norma baharu ni, asal nak call …